Wij zitten niet op de stoel van de ondernemer, maar heel dicht er tegenaan

Links Quinten Uyttewaal
Rechts Sander Schagen

Schagen en Helder is in 2002 ontstaan vanuit de overtuiging dat “het accountantskantoor” anders en beter kon. Inmiddels mogen wij stellen dat wij het bij het rechte eind hadden. Wij hebben 25 fantastische, talentvolle collega’s en een prachtig klantenpakket met ambitieuze ondernemers waarmee wij een superfijne samenwerking hebben en waar wij een bijzondere band mee hebben opgebouwd. Onze voornaamste pijlers zijn:

Sander Schagen
- Oprichter / Partner

Schagen en Helder is in 2002 opgericht door Sander Schagen. Een presentatie door een gedreven vakgenoot op de middelbare school inspireerde hem om accountancy aan de Vrije Universiteit Amsterdam te gaan studeren. Inmiddels oefent hij het vak al jaren met veel plezier uit. Sinds 2012 met compagnon Quinten Uyttewaal.

01

Wij zijn ondernemers, net als jij
Wij zijn zakelijk en financieel adviseurs, maar in de eerste plaats zijn wij, net als jij, vooral ondernemers. Daarom denken wij te begrijpen wat jou drijft, wat je belangrijk vindt en waar je tegenaan loopt. Bovendien kijken wij met de bril van de ondernemer: wat zouden wij graag zien als wij onze eigen adviseur waren, en wat vooral niet.

02

Wij streven naar persoonlijke, duurzame relaties
Zoals gezegd: cijfers vertellen slechts één kant van het zakelijke verhaal. Om je slimmer te laten ondernemen moet wij niet alleen jouw organisatie begrijpen, maar vooral ook jou als persoon. Alleen dan kunnen wij je optimaal adviseren. Wij geloven dan ook niet in korte-termijn-samenwerkingen, maar wij investeren in persoonlijke, duurzame relaties. Zowel met klanten als met onze collega’s.

03

Onze tariefstelling is duidelijk en transparant
De tarieven van Schagen en Helder liggen lager dan die van onze collega’s. Die besparing realiseren wij door efficiënt te werken en dingen niet ingewikkelder te maken dan nodig. Daardoor betaal je nooit voor iets waar je niet om gevraagd hebt. Bij Schagen en Helder betaal je wat we offreren en voor een groot deel van onze werkzaamheden gelden vaste tarieven. Da’s wel zo fijn.

 
 

“Ze zijn anders dan andere accountants. Meedenken is hun grondhouding.”

Gerald van WeelUrban Arrow

De organisatie
Schagen en Helder werd in 2002 opgericht door Sander Schagen. De naam Helder is de meisjesnaam van Sander’s moeder. Hij vond dat hij net zoveel eigenschappen van zijn vader als moeder had meegekregen, dus vandaar de verwijzing. Het team van Schagen en Helder bestaat uit 25 enthousiaste adviseurs. Dit vinden wij een ideale omvang. Groot genoeg om een hoog vaktechnisch niveau aan te kunnen en grote investeringen te kunnen doen in opleiding, systemen en software. En compact genoeg om echt een team te zijn, veel van elkaar te leren met korte lijnen. Zo blijft er veel tijd over die wij heel graag besteden aan onze klanten.

Carrièremogelijkheden
Wil jij ook onderdeel zijn van ons mooie team en bijzonder sfeer? Kijk dan bij Vacatures voor de carrièremogelijkheden bij Schagen en Helder en solliciteer vandaag nog.

Quiten Uyttewaal
- Partner

Tijdens zijn studie bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit Amsterdam maakte partner Quinten Uyttewaal naar eigen zeggen de beste keuze ooit: kiezen voor Schagen en Helder. Cijfers, financiën, belastingen en Excel zijn voor Quinten geen werk, maar hobby. Daarmee adviseert hij ondernemers bij de belangrijkste beslissingen.

Begin vandaag met slimmer ondernemen

Maak een afspraak